Vlad Stancu

Evoluția sa în finala de la 1500 m liber a fost una surprinzătoare. Nataţia românească este pe val.


Paris Par Eftenie Vlad Urban Photographer Of The Year Competition Street Photography Photography Self Portrait Photography

Aqua Team Sports Club.

. View the profiles of people named Vlad Stancu. Sportivul nostru a fost cronometrat cu timpul de 150547. Potrivit paginii web a Federației Române de Natație Vlad are 17 ani și se antrenează la Clubul Sportiv Steaua București.

Sportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1500 m liber probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min06sec33100 încă de la JO 2004 de la Atena. Vlad Ştefan Stancu a adus joi a cincea medalie a delegaţiei României la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni el câştigând aurul în proba de 1500 m liber masculin. Evoluția sa în finala de la 1500 m liber a fost una surprinzătoare.

Sportivul nostru a fost cronometrat cu timpul de 150547. Vlad Stancu aur in proba de 1500 m liber Foto. Tânărul care vrea să îi calce pe urme colegului său David Popovici cel care a câștigat două medalii de aur la CM de la Budapesta a terminat primul în proba de 1500 metri liber masculin.

Tânărul sportiv este specialist în probele de fond 800 și 1500 de metri iar până acum a doborât 25 de recorduri naționale cel mai vechi din 1988. Lupta pentru titlul european al juniorilor s-a dat între Stancu şi polonezul Krzysztof Chmielevski românul atacând decisiv cu patru tururi înainte de final când a şi preluat conducerea cursei. Join Facebook to connect with Vlad Stancu and others you may know.

International Swimming Meeting 13 November Oct. Vlad Stancu Sportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1500 m liber probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min06sec33100 încă de la JO 2004 de la Atena. Înotătorul român Vlad Stancu a reușit joi o nouă performanță pentru natația românească obținând titlul de campion european al probei de 1500 metri liber.

Ştiri pe aceeaşi temă Vlad Stancu a câştigat proba de 1500 m liber masculin cu un avans considerabil faţă de cel de-al doilea clasat polonezul Krzysztof Chmielewski. Vlad Stancu Support Renewals Sales Team Manager - Nordics DACH territory and EE Bucureşti Bucureşti RomâniaPeste 500 de contacte Înscrieți-vă pentru a. Sportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1500 m liber probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min06sec33100 încă de la JO 2004 de la Atena.

Vlad Ştefan Stancu a adus joi a cincea medalie pentru România la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni. Vlad Stancu a cucerit medalia de aur în proba de 1500 m liber din cadrul Campionatului European de Înot pentru juniori de la Otopeni. El a câştigat aurul în proba de 1500 m liber masculin.

Vlad Stancu a câştigat proba de 1500 m liber masculin cu un avans considerabil faţă de cel de-al doilea clasat polonezul Krzysztof Chmielewski. 8 iulie 2022. Lupta pentru titlul european al juniorilor s-a dat între Stancu şi polonezul Krzysztof Chmielewski românul atacând decisiv cu patru.

100 S Free Finals. Vlad Ștefan Stancu a câștigat joi 7 iulie a cincea medalie pentru România la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni. Home Meets Rankings Meets.

Înotătorul român Vlad Stancu a câștigat joi medalia de aur în cursa de 1500 de metri liber la Europenele de natație care au loc în România la Otopeni. După medaliile de aur cucerite de David Popovici la 200 de metri liber dar și de ștafeta României de 4100 metri liber România a luat al treilea titlu european prin Vlad Stancu. Vlad Stancu is on Facebook.

Vlad Stancu a câştigat medalia de aur şi titlul de campion european la juniori joi în proba de 1500 m liber masculin cu timpul de 150547. Tânărul sportiv român a furnizat surpriza entuziasmând asistența prezentă în Complexul Sportiv de Natație Otopeni. Vlad Stancu este noua speranță din natația românească și alături de David Popovici și de Robert Glință reprezintă viitorul nostru în acest sport.

International Swimming Meeting 13 November Oct 2021 2018. Sportivul Vlad Ştefan Stancu a adus joi a cincea medalie delegaţiei României la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni el câştigând aurul în proba de 1500 m liber masculin. Deşi a intrat cu al cincilea timp în finală Stancu a reuşit o cursă extraordinară pe care a încheiat-o în 15 min 05 sec 47100.

Vlad Stancu a câştigat medalia de aur şi titlul de campion european la juniori joi în proba de 1500 m liber masculin cu timpul de 150547. Live Vlad Stancu a câştigat medalia de aur şi titlul de campion european la juniori joi în proba de 1500 m liber masculin cu timpul de 150547. Join Facebook to connect with Vlad Stancu and others you may know.

Vlad Ștefan Stancu are 17 ani și activează la clubul Steaua. Facebook gives people the power to. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

Vlad este specialist în probele de fond 800 și 1500 de metri iar până acum a doborât 25 de recorduri naționale cel mai vechi din 1988. Event Time Place Imp. Vlad Stancu este noua speranță din natația românească și alături de David Popovici reprezintă viitorul nostru în acest sport.

Tânărul sportiv român a furnizat surpriza entuziasmând asistența prezentă în Complexul Sportiv de Natație Otopeni. Înotătorul român Vlad Stancu a reușit joi o nouă performanță pentru natația românească obținând titlul de campion european al probei de 1500 metri liber. Vlad Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1500 m liber probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min06sec33100 încă de la JO 2004 de la Atena.

Lupta pentru titlul european al juniorilor s-a dat între Stancu şi polonezul Krzysztof Chmielewski românul atacând decisiv cu patru tururi înainte de final când a şi preluat conducerea cursei pe care nu a mai.


Chuck Taylor All Star Skull Tattoo High Top Blanc Optique Tete De Mort Terre Teintee Optical White Skull Dirt Dyed Converse Chuck Taylor All Star Converse


O Sole Mio 24 Air Jordan 13 Low Quai 54 Air Jordan 13 Low Jordan 13 All Black Sneakers


Jojotastic Shop My Favorites Clothes Design Fashion Long White Shirt


Epingle Sur Aikido


Clarks Trigenic Flex Google Search Clarks Originals Clarks Black


Honda Maxam Yamaha Scooter Bike Exif Yamaha


Aikido Aiki Martial Arts Institute Aikido Muay Thai Martial Arts Martial Arts


Cute Fuzzy Panda Hat Plushy Warm Cap Baseball Hats Womens Baseball Cap


Epingle Par Simona Stancu Sur Jared Leto Jared Leto Danse Avec Les Stars Instagram


Pin On Fotografia


Photos From Cara Delevingne S Crazy Faces E Online Cara Delevingne Royal Family Pictures Duchess Of Cornwall


J Dilla By Much Love Disenos De Unas Inspiracion


Spongebob Custom Converse Collscustoms Converse Custom Converse Converse Chuck Taylor High Top Sneaker


Pin By Keyana On Chris Brown Chris Brown Pictures Chris Brown And Royalty Chris Brown


Watch The Season Carry Me The Waters Posted By Anderson Paak On Apple Music Anderson Paak Poster Prints Seasons


Anderson Paak Metro Boomin Cam Kirk Boomin Black Music Anderson Paak


Dancelli Strada V1 Beautiful Bicycle Beautiful Bike Bike


Pin On Misc


Try To Figure Out All The Mysteries Of Gravity Falls With These Bill Cipher Custom Converse Custom Shoe Custom Converse Custom Painted Shoes Custom Shoes Diy

Comments

Popular posts from this blog

kek ulang tahun perkahwinan

mewarna tema malaysia alam semula jadi

INI